Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer kripto paralarda al unut yapmak isteniyorsa, buna en uygun kripto para yine bitcoin'in kendisi.

Hatta onun yerine bitcoin ve diğer kripto para teknolojisine ait yatırım fonlarını almak bile çok mantıklı.

Haa bu demek değil ki sen bu aldığın altcoinlerden parayı vuramazsın. Elbette vurursun, bu şekilde çok para kazanan insan oldu ama ortada bir gerçek var, zengin olanlar azınlıktayken boğanın en tepesinde mala girip yıllarca ölü altcoinlerinin tekrar yükseleceğini bir umut bekleyen insanlar çoğunluktadır.

Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte benim şahsi yaptığım şey şu; Kripto paraya ayırmayı düşünülen paranın çoğunluğunu bitcoin ve blok zincir teknolojileri fonlarına yatırmak olmak üzere, ufak bir kısmını da bomba kupon dediğimiz riskli altcoinlere yatırmak epey mantıklı diye düşünüyorum.

Siz gördüğüm kadarıyla tüm sepeti bomba kuponla doldurmuşsunuz, hedefiniz parayı sağlam vurmak görünen o ki. Bu da bir tercih tabii, belki de vurursunuz.
Hocam projelerin binance da listeli olması biraz güven veriyor. Mexc, Gate falan olsa zaten düşünmezdim bekletmeyi.