%80 i gitmiş.
Hocam bir dipnot geçeyim. Geçen eski fotoğraflara bakarken 2019 da ekran aldığım binance cüzdanıma bir bakayım dedim. Yine böyle bir sepet yine 6 7 tane proje değerleri 500 600 800 dolar civarında. Tabi adetleri de belli. Kendi kendime dedim ki ulan şimdi bunlar Allah bilir kaç X yapmıştır. Girdim binance a yazdım projeleri adetleri de yazdım. Beynimden vurulmuşa döndüm. 🙂 800 dolar olan Token mesela 60 dolara düşmüş. 400 dolar değerinde olan adet 100 dolara gelmiş.. istisnasız hepsi 6 7 kat düşmüş. Yani kripto altın gibi al umut değilmiş bunu anladım.
Eğer kripto paralarda al unut yapmak isteniyorsa, buna en uygun kripto para yine bitcoin'in kendisi.
Hatta onun yerine bitcoin ve diğer kripto para teknolojisine ait yatırım fonlarını almak bile çok mantıklı.
Haa bu demek değil ki sen bu aldığın altcoinlerden parayı vuramazsın. Elbette vurursun, bu şekilde çok para kazanan insan oldu ama ortada bir gerçek var, zengin olanlar azınlıktayken boğanın en tepesinde mala girip yıllarca ölü altcoinlerinin tekrar yükseleceğini bir umut bekleyen insanlar çoğunluktadır.
Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte benim şahsi yaptığım şey şu; Kripto paraya ayırmayı düşünülen paranın çoğunluğunu bitcoin ve blok zincir teknolojileri fonlarına yatırmak olmak üzere, ufak bir kısmını da bomba kupon dediğimiz riskli altcoinlere yatırmak epey mantıklı diye düşünüyorum.
Siz gördüğüm kadarıyla tüm sepeti bomba kuponla doldurmuşsunuz, hedefiniz parayı sağlam vurmak görünen o ki. Bu da bir tercih tabii, belki de vurursunuz.