Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boğa geldiğinde her şey ama her şey çılgınca gider.

Bir sonraki boğa için yatırım yapacaksanız eğer ortalıktan yok olmayacak kripto paraları seçmekte fayda var, yani demem o ki şuan önemli olan seçilen projelerin ölmeyecek olan projeler olması lazım.

Eski yıllarda bilinen mükemmel projeler olduğu iddia edilen çoğu kripto para projesi ortalıktan kayboldu. Yıllar geçtikçe temizlik oluyor piyasada, sağlam olanlar ayakta kalıyor.

Örnek: 2013'deki piyasa değeri en yüksek kripto paralara bir bakın bakalım kaçı ortalıkta şuan.. https://coinmarketcap.com/historical/20131201/
%80 i gitmiş.

Hocam bir dipnot geçeyim. Geçen eski fotoğraflara bakarken 2019 da ekran aldığım binance cüzdanıma bir bakayım dedim. Yine böyle bir sepet yine 6 7 tane proje değerleri 500 600 800 dolar civarında. Tabi adetleri de belli. Kendi kendime dedim ki ulan şimdi bunlar Allah bilir kaç X yapmıştır. Girdim binance a yazdım projeleri adetleri de yazdım. Beynimden vurulmuşa döndüm. 🙂 800 dolar olan Token mesela 60 dolara düşmüş. 400 dolar değerinde olan adet 100 dolara gelmiş.. istisnasız hepsi 6 7 kat düşmüş. Yani kripto altın gibi al umut değilmiş bunu anladım.