Tartaros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buradan gelen müşteriler genelde bu işten anlayan , profil analizini yapabilecek potansiyel müşteriler,
yani neyin ne oldugunu bilerek gelen ve satın alan.

Dışarıdan gelen müşteriler ise bu tarz şeylerin varlığını bilmiyor genelde. ya hesaplarım kapatılır yada dolandırılırım bunlar gerçek değil diye yaklaşımda bulunur.
O yüzden gerekli önlemleri alıp bu tarz yaklaşan müşterilerine 15 20 dklık otomatik demo indirme linki sunacaksın belirli gönderme limitleri olacak kişiye özel olacak veya hesaba özel.
adam çalıştığını gördükten sonra parasını verip alacak.
Dışarıdaki müşteriye video bile göstersen inanmaz. deneyecek ve calıstıgını görüp öyle alacak. bu işler böyle işler. tanınmış bir marka değilseniz , kaldı ki 4 yazılım ürünün var
Haklısınız. Otomatik demo şart. İçine eğitim vs gömüp millete demo sunup öyle mesaj gönderttireceğim. Bi ara yaptım bunu ama demonun eğitimini istediler, yapamıyorum diyip vazgeçiyorlar ona da bi çözüm üretirim artık.