mustafadgr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar https://webdgr.com web sitemiz. Müşteriler arıyor, sistemi nasıl alacağız diyor. Diyorum web siteden sipariş edeceksin. 12 ay taksit imkanı var, faturanı kesiyorum, ulaşacağın muhattap olacağın birisi var, bizzat ben kurup anlatıyorum diyorum. Adamlara güvenilir olduğumu anlatamıyorum. Kur deneyelim sonra satın alayım diyor. Neden son derece güvensiz bir imajım varmış gibi gözüküyorum anlam veremiyorum. R10 da zaten ticaret puanıma bakan üyelik yaşıma bakan güveniyor sorun yok ta, dışardaki kişilere inandıramıyorum. İşin gairp tarafı benden almayıp başkasından alıp dolandırılmış müşteriler bana geliyor tekrar. *********** benden daha çok güven veriyor çok garip. Websitemi inceleyebirli misiniz rica etsem, ve güven konusunda tavsiyeleriniz varsa çok kıymetli benim için. Yıllarca çalışıyorum bu konuyu hala aşamadım.
Sebebi basit insanlar para bulamayınca sosyal medya üzerinde ne kadar insan varsa dolandırdılar insanlar şimdi hizmet satın alırken korkuyor. Bırak ülke içini Yurtdışında bile sırf bu algıdan dolayı bir çok işi yapamıyoruz.