Merhabalar , arkadaşlar yakın zamanda tanışmış oldugum ortalama 5-6 ay süredir kendisi bana devamlı yardımcı oldugum için bu şekilde kosovada ticaretler yapabilecegimi ve bana orada kaynaklar açabilecegini söyledi bende buna istinaden birazcık araştırma yaptım ama bizzat orda olan yada ticaret yapmış siz değerli r10daki ailemede bir sormak istedim.

Kosovaya giderek sizce mantıklı bir hareket mi yapıyorum? , ticaret olarak e-ticaret gibi sistemler düşünmekteyim ve sosyal medya yönetimi ve wordpress bilgilerim mevcut bunlarla alakalı oralarda işler yapmayı düşünüyorum oradaki yaşam hakkında bilgiye sahibim ama kafam biraz bu konuda karışık türkiye standartlarında artık tl ile iş yapmamak ve hayatıma bir U şeklinde dönüş yapmak istiyorum bu konuda sizin düşünceleriniz nelerdir.

Bana şirket açımını gitmeden bütün evrakları hazırlatacak daha sonrasında resmiyet kazanması için gidip imza atmaya gidecegim oraya kendisiyle beraber ben iş adresi olarak benim evi gösteririm dedi sorun degil dedi istedigin zamanda gidip kalabilirsin dedi.

Ben bekarım ve sadece anne baba mevcut onlarda kendilerine bakabiliyorlar çok şükür şimdi gelelim sizlerin düşüncelerine siz olsaydınız ne tür ticaretler yapmayı düşünürdünüz orda ve nasıl bir yol izlerdiniz.