vido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla tek derdimiz bu olsa keşke. Bu kadar hassas iseniz neden oyun oynuyorsunuz? Yaş ortalaması genellikle belli, oyunun heyecanı ile küfür etmiş olabilir.

Dilekçe ne olacak, "Hakim bey, bu bana küfür etti, kızın ona mı?" diyeceksiniz?

Biraz üç maymun oynayın... Trafikte onlarca insan birbirleriyle akraba oluyorlar.
Neden böyle bir şey söylediniz ki hocam. Küfür eden insanlar var diye kendimizi oyun eğlencesinden kısıtlayalım mı? Size göre oyunu sadece küfürden rahatsız olmayanlar mı oynayabilir? Bu bence çok yanlış bir düşünce hocam küfürden hoşlanan & hoşlanmayan diye ayırmanız yerine herkesin eğlenip, güzel zaman geçirip, küfürsüz ve saygı çerçevesi içerisinde olmaları daha doğru olmaz mı? Ek olarak "Kızın ona mı diyeceksiniz" demenizde de dalga geçtiğinizi düşünüyorum. Oyun veya sosyal medya hocam hiç farketmez herkes birbirine saygılı olmak zorunda, kimse bu oyun diye kendinde küfür etme hakkını bulamaz.

O zaman ben de size şunu söylemek istiyorum. Yanlış anlamayın, aynı sizin söylediğinizi söyleyeceğim. Yazının başında demiştiniz ya: "Bu kadar hassas iseniz neden oyun oynuyorsunuz? Yaş ortalaması genellikle belli" diye bu durum sosyal medyada da var hocam. O zaman siz neden sosyal medya kullanıyorsunuz, veya kullandınız? Yaş ortalaması belli orada da küfürler bulunuyor, silin lütfen hesaplarınızı..