Silikonvadisi halen şehir efsaneleri üzerinden konuşuyorsun uzun uzun yazınca birşeylerin doğru olduğunu zannediyorsun adsensenin hiçbir program politikasında sosyal medya hitini sevmiyoruz vs diye birşey geçmez hatta 3. taraf bazı hitleri bile kabul ettiğini söylüyor. Ben insanlara fayda sağlasın diye yazmadım bunları zaten senin sadece yanıldığını söyledim işi kurumsal olarak yaptığın zaman zaten adsensede partner firmalarda sana neyin ne olduğunu söylerler. Trafiğin %100 organikte olsa siten içerik politikasına uygun değil ise gene geçersiz trafikten ban yersin.
Bir çok insan gibi sizde geçersiz trafik etkinlik tanımını sadece trafik ile ilgili olduğunu düşünüyorsunuz yanılıyorsunuz sitenizde reklam yerleşiminde sorun vardır ziyaretçi siteye girer girmez reklamı görür tıklar bu geçersiz trafiktir, içeriğinizde değer katacak birşey yoktur sadece resimler vardır bu geçersiz trafiktir öncelikle bu kavramları çok çok iyi bilmeniz gerek size göre siz herseyi biliyorsunuz zaten ama herşey öyle değil iyi forumlar dilerim size.
Adsensenin politika kurallarında zaten hiç bir yerde nasıl banlıyoruz ne yaparsanız sizi banlarız diye yazmaz. Ben sosyal hit cekerken aynı gün içerisinde banlanan hesaplarımı billiyorum tecrübe herşeyden önce gelir. Bu işi sosyal medyadan yapıp banlanmıyorum diyen yalan söyler. Boş konuşur sadece. Forumda kuru sıkı çok malum.