SilikonVadisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trafik engeller derken banlanmadan kasıt ediyorum. Dur gelen trafiği engelleyeyim diyor demiyorum. Bazen lafı işinize geldiği gibi anlıyorsunuz. Yada gerçekten anlayamıyorsunuz.

Google davranışı zaten önemser, Sosyal hit çekiyorsan davranışları iyi optimize edersen banlanma riskin düşer. Aynı zamanda ornagik search ile desteklersen daha da düşer. Ama hit gelirse nereden gelsin demen tamamen yanlış. Bilgisizlik demiyorum bu tecrübesizlik.

Google sosyal hiti sevmez bunu bu işi yapanlar bilir. Forumda 100lerce sosyal hit yüzünden geçersiz trafik adı altında banlanan hesaap bulabilirsin sadece yukarıdaki arama butonunu kullan. Ayrıca aksini idda ediyorsan burada bekleyeceğine hemen bir adsense hesabı satın alıp instagramda reklam ver hani hit gelirse nereden gelsin diyorsun ya şöyle 5 bin liralıkta reklama bütçe gir aksama kadar adsenseye şöyle 7 bin tl felan topla sonra gel bize hangi gerekçeyle banlandığını söyle tamam. Sapla samanı karıştırmamak lazım.
Sen dediğim dedik bir insansın anlaşıldı. Hala "forumu araştır onlarca sosyal medyadan trafik çekip banlananları bulabilirsin" diyorsun, bu mu senin referansın, yani onlarca yuzlerce kısı banlanıyorsa bu boyledir mi ?
Ne kadar yanlış ve saçma bir bakış açın var. Forumda onlarca banlanan var diyor Onlar veya sen yapamıyorsan biz napalım. Yurtdısında birçok firmalar var, baskalarının ne reklam bastıgını gosteriyor, ayrıca ne kadar suredir reklamın yayında oldugunu gosteriyor.
Bir arastır ogren sonra burda bilgili/tecrubeli imajını sergilersin.