SilikonVadisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trafik engeller derken banlanmadan kasıt ediyorum. Dur gelen trafiği engelleyeyim diyor demiyorum. Bazen lafı işinize geldiği gibi anlıyorsunuz. Yada gerçekten anlayamıyorsunuz.

Google davranışı zaten önemser, Sosyal hit çekiyorsan davranışları iyi optimize edersen banlanma riskin düşer. Aynı zamanda ornagik search ile desteklersen daha da düşer. Ama hit gelirse nereden gelsin demen tamamen yanlış. Bilgisizlik demiyorum bu tecrübesizlik.

Google sosyal hiti sevmez bunu bu işi yapanlar bilir. Forumda 100lerce sosyal hit yüzünden geçersiz trafik adı altında banlanan hesaap bulabilirsin sadece yukarıdaki arama butonunu kullan. Ayrıca aksini idda ediyorsan burada bekleyeceğine hemen bir adsense hesabı satın alıp instagramda reklam ver hani hit gelirse nereden gelsin diyorsun ya şöyle 5 bin liralıkta reklama bütçe gir aksama kadar adsenseye şöyle 7 bin tl felan topla sonra gel bize hangi gerekçeyle banlandığını söyle tamam. Sapla samanı karıştırmamak lazım.
Güzel hocam günlük 250 300$ arası min reklam çeviriyorum ben zaten burada beklemiyorum ama bu forumda onlarca kişiye de bu konularda yardımcı olmuşumdur bir çoğu milyon üzeri kazanç elde etmistir adsense sosyal hiti sevmez ibaresi sizlerin çıkardığı birşey çok eski bir şehir efsanesi google hitin geldiği yere bakmaz google search yada insta face vs bunları önemsemez bu işleri biraz daha kurumsal boyutta düşünüp çalışırsanız sizde anlarsınız adsensenin sosyal medya trafiğine karşı bir tutumu olmadığını