Ben basladıgım yılları soyluyorum sen 2010 daki şeylerden bahsetme diyorsun her sene değişiyor tabiki sektör, sen kendi tecrubelerinle veya burda gorduklerınle, çevrenle herkesi bir tutma, yıllardır satın alıyorum yabancı sitelerim var ve ban yemiyorum, tabiki 1 hesaptan o kadar kazanmıyorum çok hesap var, herbirinden az kazanıyorum ama toplamda çok fazla ediyor, şimdi anladın mı.
Ben senin birşeyi söylemeden önce söyleyeceğin şeyleri bile anlıyorum merak etme. Ama yaklandığında kapatıldığını insanlara söylemek gerek bunu ne kadar iyi yedirirsen o kadar uzun süre yaparsın ama heran kapanma ortada kalma riskini söylemek zorundayız. Sen yaparsın ama herkesin yapabileceği şeyler değil. Sonu hüsran oluyor. Keşke ilk mesajda yazdığın gibi olsa şuan sana yazarken en az 100 dolar kazanmıştım adsensede.
Arbitraj oluyor evet forumda sürekli adsense hesaplarının satılmasının sebebide bu zaten ama nasıl oluyor anlatmamız lazım. Adsense sizi banlayana kadar yapıyorsunuz banlanınca yeni adsense satın alıyorsunuz. Ama işte bir taktiğinin olması gerek.