SilikonVadisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni anlıyorum sorun yok. Burası genele açık bir alan ve senin yorumundan dolayı birileri bu işe kalkışır ve aylarca emek verip sonra banlandıktan sonra elinde avunca hiç bir şey kalmadan ortalıkta dolaşabilir. Onun kaybettiği paranın ve zamanın sebebi olabilirsin o yüzden 10 yıl önce yaptığın şeylerle burada konuşma. Bizler bu işi bu gün bile yapıyoruz. Günde 1k adsense kazancını sosyal trafikle alırsan hesabın aynı gün kapanacak demektir. Bu işlerin taktikleri yöntemleri var böyle dur trafik satın alıyım para gelsin ile oluyor olsaydı herkes yapardı.

Sosyal trafik ile bu işi yapmak ateşin üzerinde yürümeye benzer her an hesabın kapanır bu sebeple 4-5 aylık süreçlerde vur kaç yapılır hesap kapanır yeni hesap satın alınır. Döngü böyle devam eder. Ben olmuyor demiyorum ama uzun vadede garanti bir işmiş gibi konuşman tamamen bilgisizlik.
Ben basladıgım yılları soyluyorum sen 2010 daki şeylerden bahsetme diyorsun her sene değişiyor tabiki sektör, sen kendi tecrubelerinle veya burda gorduklerınle, çevrenle herkesi bir tutma, yıllardır satın alıyorum yabancı sitelerim var ve ban yemiyorum, tabiki 1 hesaptan o kadar kazanmıyorum çok hesap var, herbirinden az kazanıyorum ama toplamda çok fazla ediyor, şimdi anladın mı.