Merhaba arkadaşlar. Forumda bir arkaşımız şunu sormuş:
Alıntı
Merhaba arkadaşlar, iyi geceler dilerim
Kurumsal bir üye tarafından mağdur edildim konuyu yazdım ama üye bulunamadı diyor sürekli şikayet edemiyor muyuz veya bir yerde hatamı yapıyorum?
Bunun altına da moderatör arkadaşın şu mesajı var:
Alıntı
Arkadaşlar, Kurumsal - Kurumsal Plus rankının
BURADA belirtilen özelliklerin dışında hiçbir avantajı yoktur.
Son zamanlarda bu konuyla ilgili çok fazla söylem görüyoruz. Premium üyelik alan kullanıcılar, bunu R10.Net'e bağış ya da yardım olsun diye almıyor. Kendi ticaretlerini geliştirmek için alıyor. Böyle bir durumda neden ekstradan haklara sahip olsunlar? Forumu birazcık takip eden üyelerimiz zaten herhangi bir forum ya da kategori kuralına uymayanları direkt banladığımızı çok iyi biliyordur.
Buranın altını çizerek ve bold yaparak belirtiyorum.
R10.Net'te herhangi bir premium üyeliğe sahip birinin ve hatta hiçbir kategori moderatörünün ya da turuncu moderatörün, kurallardan muaf olma durumu yoktur. Hiçbir şekilde ayrıcalıkları yoktur. Herhangi bir kural ihlalinde gereken neyse o yapılır. Bu konuda asla şüpheniz olmasın. Şunu da gönül ve vicdan rahatlığıyla söylüyorum; R10.Net Türkiye'nin en adil ve güvenilir platformlarından biridir.
Sizin konunuza gelecek olursak, üyenin nickini biliyorsanız ve ortada bir mağduriyet varsa Şikayetim Var kategorisinde (Zorunlu konu açma şablonunu doldurarak) konu açabilirsiniz. Burada yetkili arkadaşlarımız ilk müsait durumlarında size yardımcı olacaktır.
Kurumsal Plus üyelerin haklarında şu görünüyor:
Bu Marka Koruma Sistemi sistemini sistemi atlatmak için kullanan kötü niyetli kişiler var.
Forumda bir kişi var, parayı alıyor, işlerinin sürelerini uzun tutuyor, sonunda teslim etmiyor. Şikayet konusu açılıyor, mağdur edebiyatı ile 1-2 hafta sonra iade edebileceğini söylüyor, ortalama işlerinin tutarı 5.000TL-10.000TL gibi olduğu için R10'u faizsiz kredi veya nakit avans gibi kullanıyor. Sonunda ne mi oluyor? Marka Koruma Sistemi adı altında şikayeti ve - trade'leri siliniyor. Siz de girip bir bakıyorsunuz ki, adamın profili tertemiz, bir tane şikayet yok. Ben dahil en az 5 tane aynı konudan şikayet konusunu gördüm, 1 gün bile geçmeden kaldırıldı. Moderatörlere bildirdiğimde de "Böyle üyeleri takip ediyoruz, sürekli olursa işlem yaparız" gibi cevap geldi ama daha 1-2 gün önce bile şikayet vardı yine hakkında, ertesi gün silindi. Marka Koruma Sistemi'nde dediği gibi "Haklı olunan konularda işlem yaptırabilir ve konu sildirebilir" ibaresi var ya, adam işi yapmayıp 1-2 ay sonra iade yapınca haklı sayılıyor ve konu ve trade sildiriyor.
Bu Marka Koruma Sistemini kötü niyetli olarak kullanıyorlar, bilginiz olsun.