dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynısını şuan kullandığım hostingin destek servisi böyle yapıyor. ben oraya yazmadan önce siteler açılmazken desteğe yazıyorum yanıtlanıyor ve siteler jet gibi açılmaya başlıyor. ama 1 saat sürüyor o hızlı açılış.. sizinki de az önce öyleydi. reseller bölümü bir kaç dakika sürdü açılması. dedim adsl de sorun vardır mobile geçtim yine aynıydı. ben burda ne seni ne bir başkasını ne tanıyorum ne de garezine birşeyler yazıyorum. diğer verilenlere baktım onlarda sorun olmadığı için yazmadım. yani size karşı üslubumda bir düşmanlık ya da art niyet yok neyse onu söyledim.
Hangi hosting firmasıyla çalışıyorsunuz bilmiyorum fakat tüm makinalar ve network sürekli monitör ediliyor herhangi bir kesinti veya erişim problemi olsa sanırım sizden önce benim veya ekip arkadaşlarımın haberi olması gerekiyor hız konusuna gelecek olursak tamamen google kullanıcı verilerine dayalı pagespeed sonuçları ayrıca biraz önce herhangi bir erişim probleminin olmadığını göstermek için uptime koymuştum ama yine işaretleyerek göstereyim ki sıkıntının bizde olmadığı anlaşılsın