Senin sıkıntın var bence dostum bağlantında mı var genel olarak internet mi seni istemiyor o kadarını bilmiyorumda üslubunda kesinlikle bir sıkıntı var neyse uptime bırakayım şuraya
aynısını şuan kullandığım hostingin destek servisi böyle yapıyor. ben oraya yazmadan önce siteler açılmazken desteğe yazıyorum yanıtlanıyor ve siteler jet gibi açılmaya başlıyor. ama 1 saat sürüyor o hızlı açılış.. sizinki de az önce öyleydi. reseller bölümü bir kaç dakika sürdü açılması. dedim adsl de sorun vardır mobile geçtim yine aynıydı. ben burda ne seni ne bir başkasını ne tanıyorum ne de garezine birşeyler yazıyorum. diğer verilenlere baktım onlarda sorun olmadığı için yazmadım. yani size karşı üslubumda bir düşmanlık ya da art niyet yok neyse onu söyledim.
yine söylüyorum belki de internetlerimde sorun vardır bilemiyorum. son günlerde r10da da sıkıntı çekiyorum konular açılmıyor dakikalarca. mynet e giriyorum başka sitelere bakıyorum nette mi sorun var diye ama onlar açılıyor belki de belli bölgelerle alakalıdır. bilemiyorum.