Merhaba Tam 10 senedir Güzel hostingdeydim. Hizmetlerinden çokta memnundum ama 2 adet reseller ve ayrıca 2 adet hostingim var ve yıllık ödemesi 8 bini geçmiş, belkide KDV ile 10.000 geçmiştir.. Tek bir reseller 4500 olmamalı…
Aslında güzel netin faturası koymaz, sadece milliyetçiyim diye Türk firmalarını kullandım. Ayrıca Almanca bir hesaptan dolayı 10 senedir İsviçre Novatrend firmasını da kullanıyorum.. hiç böyle zam görmedim. Müşteri hizmetleri de mükemmel.. Yabancılar böyle bir anda kazık gibi zam yapmaz.. Yanlış anlaşılmasın, ucuz hosting aramıyorum, bu fiyatlarıda çok rahat öderim ama bir anda fiyatları bu denli artırması, bildirim göndermemesi, bir açıklama yapmaması, fiyat artışını başkalarından duymamız sinsilik olarak algıladığım için başka firmaya geçeceğim. Taşımayı sorunsuz ve hızlı bir şekilde yapabilecek firma arıyorum. Firma Önerileride benim için önemli. Yarın birgün mağdur etmeyecek firma ve paket önerilerinizi bekliyoeum. Sırf yabancıya ödemeyelim diye.. Çünkü sürekli hosting taşımayı sevmiyorum. Şayet uygun bir firma bulamazsam bundan sonra Türk firmaları kesinlikle kullanmayacağım.