İksinin de birbirinden farkı yok. Trendyolda sattığınız bir üründen %20-%30 oranında komisyon veriyorsunuz, websitenizde ise bir ürün satmak için %20-%30 oranında reklam çıkıyorsunuz.
Onun haricinde Türkiyedeki tüketicilerin çoğu cimri ve korkaktır. Gider en ucuz nerede var oradan alır. En ucuzu sizdeyse de belki farketmeden on sefer reklamınıza tıklar ama sonra gider yine pazaryerinden alır.
SEO ile uğraşır doğal trafik alırım derseniz, onu da başta unutun. Über dehşet bir profesyonel değilseniz pazaryerlerinin veya büyük markaların sıralamasını geçemezsiniz.
Bugün Türkiyede e-ticaret öyle bir hal aldı ki, mevcut durumu anlatmaya dil bilgisi yetmez emin olun.
"Bugün Türkiyede e-ticaret öyle bir hal aldı ki, mevcut durumu anlatmaya dil bilgisi yetmez emin olun." bu kısmı biraz açar mısın hocam gerçekten bende düşünüyorum e ticarete girmeyi