Selamlar,
cjdropshipping firmasını bilmiyorum hocam ama dropshipping temelde müşteriden sipariş alıp, onun adresi ve bilgileri ile satıcı firmadan sipariş geçmek oluyor. Aradaki fark da size kalıyor. Tabii çeşitli otomasyonlar ile süreci kolaylaştıranlar var ama Etsy ne durumda bu konuyla ilgili bilmiyorum, sadece sistemin temeli bu şekilde.
normalde mantığı bende biliyorum. kullanıcı satın alır, bilgileri diğer tedarik ettiğim firmadan satın alırım işlem biter. ama bu olayda ben etsy üzerinden satın alıyorum

bu kafamı karıştırdı. ve şöyle bir mesaj var ;
Alıntı
Etsy'den Mesaj: Paket zaten alıcı tarafından ödenmiştir. Parayı almak için düğmeye tıklayın. Banka hesabı sahibinin kimliğini doğrulamak için gerekli verileri girin. Bu gerekli ve güvenlidir. Bankanız daha sonra, kartınızı siparişe bağlamak için size bir kod veya başka bir ödeme onayı şekli gönderecektir. Web sitesi uçtan uca şifreleme ile korunmaktadır, tüm bilgileriniz gizlidir ve herhangi bir üçüncü şahısla paylaşılmayacaktır. Herhangi bir sorunuz varsa, bir uzmanın sizinle iletişim kurabilmesi için lütfen bu sohbet mesajını yanıtlayın. Siparişinizi daha fazla onaylamak için sohbeti kapatın.