ModGamerTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

İyi bir ingilizce öğrenmek istiyorum ama nereden başlayacağımı tam bilmiyorum YouTube üzerinden dersler izlesem tekrar vb. etsem işe yarar mı ya da nerelerden kurs almalıyım bu konuda bana yardımcı olabilecekler var mıdır teşekkür ederim
Eğer hiç bilmiyorum diyorsanız ilk başta bir kursa yazılmanız daha sağlıklı olacaktır. Sonrasında ve ya biraz bilgim var derseniz, gramer konusunda biraz ilerledikten Duolingo tavsiye edebilirim. Size her geçen seviyede yeni kelimeler öğretiyor. Hem yazmasını, hem konuşmasını.

İlerleyen süreçlerde Vocscreen tavsiye edebilirim. Basit bir şekilde çeşitli videolardan kısa kısa alıntılar karşınıza sunuyor. Birbirine yakın iki cevap gösteriyor. Doğru olanı bulmaya çalışıyorsunuz. Bunu da biraz kullandıktan sonra yabancı dizileri altyazılı bir şekilde izleyebilirsiniz.

Bunlarla beraber YouTube'da POC English tavsiye ederim. Çok güzel tane tane konuşuyor, hele ki yukarıdaki aşamalardan sonra daha kolay geliyor. Kelimeler doğru düzgün anlaşılabildiği gibi altyazılarda düzgün bir şekilde otomatik çeviri yapabilir. Zorlandığınız yerde altyazı açabilirsiniz.