Eğer 1 Milyon dolar kazanmak istiyorsanız bunu tamamen şöyle yorumlamalıyız.

Ayda mı ? Yılda mı ? Bir kere mi ? Diyelimki ceptede 100K para var başka bir şey yok.

Ayda kazanmak için ; Şerefsiz, namussuz, dost satan, göz yaşı döktüren biri olmanız lazım.
Yılda ise ; Çirkin, ufak penisli, kadınlarla arası iyi olmayan eve kapalı ama çok fazla çekemez biri olmalı. Yani kitlenmesi lazım açık açık söylüyorum dikkatini dağıtacak hiç bir şey olmamalı.

Tek seferde çok çalışarak yapılabilir. Şimdi siz burada Adsense gelirleri, xx gelirler görüyorsunuz değil mi ? 200K Adsensenin gelir vergisi, bilmediğiniz çeşitli Arbitrajlar, ortaklıklar, editörler bir sürü şey. Bugün bile öz kardeşiniz 15k Maaş alsa 25 diyor. İnsanlar sıkıyor havaya.. 500K cirosu olan ay sonu 70K kalmıyor.

Bir proje var dostum. Çok para kazandırabilir. Ayda 80 bin dolar falan o proje için uğraşıyorum ama kafa kalmadı mesela.
Eskiden buralara gelmek için 3 gün uyumadan çalıştığımı bilirim. Şimdi parada var manitada var çıkıcam birazdan dışarı..

Şimdi konu nereye gitti.. Çirkin, performansız bir erkek olsaydım ne yapacaktım ?
Daha çok para kazanmak için uğraşırdım herhalde. Bu söylediklerim çok değişken ama gerçekten böyle arkadaşlar.

Yukarıda söylediklerime şans faktörünü katmadan yazdım. Büyük para ama ayda ise..