geçici iş ise olur hocam
Asgari bile etmiyor
idealler için hersey yapılır
Asgari ücret bile etmiyor. Çekilecek iş değil.
30 gün çalışsan bile 8400 TL yapıyor.
Mekana Bağlı bende bir ara o paralara yapıyordum ama gelen bahşişler sana verilen paranın 4 - 5 katı oluyor
Herkes 280₺ yi hesaplamis ama bahsis onemli. Tahminimce en az 250-300₺ tipiniz olur. Bu sebeple calisabilirsiniz. Ustu olursa bence dusunmeyin derim.
Mekan hareketliyse bahşişlerle birlikte günlük daha çok para kazanacaksınız.
Ama vasıfsız sadece götür getir için aylık 8400 TL az değil, emin olun.
Yerli çalışmasa yabancı muhakkak gelip çalışacak.
Hocam gitsin kendi çalışsın o paraya komi her işe koşturur. Wcleri sen temizlersin çöpler sende temizlik sende yemek molası saati yok vicdana gelirlerse bı kaç dk bı köşede iki lokma yemek yersin oda gözlerine batar. Bı tane kulaklık al karton topla daha çok kazanırsın. Bu ara düşünmüyor değilim. Çok lux bı mekan değilse garsonlukta öğreneceğin bişey yok. Zaten kullanmak için 10 sene komi kalsan sana kimse ya artık garson ol demez.
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim, kendi işimi kurma merakımı ertelemem gerekiyor. Bilgisayar başında günde 300TL kazanabilecek iş kurmak isterim; çalışıyorum da, lakin ailemin gözüne çok batıyorum, bilgisayar başında boş oturan birisi gibi duruyorum. Özellikle üniversiteye geçerken önlerine göz önünde tutulabilecek bir kazanç koyamadığım için sanırım. Tekrar teşekkür ederim cansınız