serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hayaller öyle gerçek olmaz. Bu şekilde hayallerinizi batırırsınız. Yani tabiri caizse o iş öyle kolay olsaydı herkes yapardı

Uzmanı olduğunuz işe yönelin. Bu basit bir tabir oldu ama online sektöre girince işler kolaylaşmıyor. Online sektör de normal işiniz gibi bir yerdir hatta daha zordur. Normal işinizde aylık kazanacağınız para garantidir. Ama online sektör de o elinizdeki 10 kağıt anında yok olur anlamazsınız.

Ne yapabilirsiniz. Ticaret yapın. Ürün alıp satın. Bireysel şirket açarak online pazarlarda satış yapabilirsiniz. Stoksuz ticaret yapabilirsiniz. Ben bunları öneriyorum çünkü bilgim bunun dahilinde. Web sitesi açarak makale girişi yapıp oradan bir gelir elde edebilirsiniz. Youtube kanalı açıp amazon associates sistemine kayıt olarak komisyon geliri elde edebilirsiniz. Aynı şekilde clickbank, admitad, aliexpress içinde geçerli.

Herkes kolay paranın peşinde. Bu böyle olmaz

Kolay gelsin.
Ticarete girmek istiyorum ama günümüzde her şeyi satıyorlar, tekstil desen herkes yapıyor ne yapabilirimki 10.000 TL ile ? Tshirt mü dersin telefon kılıfı mı dersin