gkhn5858 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes eğitim satma peşindeyken bilgi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Bende bir süredir araştırıyorum ancak çok bir sermayem yok bu yüzden dropshopping ile başlamayı düşünüyorum. Bunun için herhangibir şirket açmam gerekli mi, açmazsam vergi olayı nasıl oluyor bu bizi sıkıntıya sokar mı, gördüğüm kadarıyla ebay da vergi direk kesiliyor satış sonrası gelirden. Amazonda da böyle midir?

Vaktiniz varsa Bir günlük gelen bir siparişinizin adımlarını fotolayıp adım adım göstermeniz mümkün mü?
Tekrar teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için.
Rica ederim, umarım faydalı oluyordur.
  • Ben şirket ile satış yapıyorum, şirketsiz sıkıntıya sokar mı problem olur mu bilmiyorum. Ama tavsiyem, şirketsiz ilerlemeyin banka hesabınıza para girişi olacak, vergiden kaçayım derken daha fazla vergi cezası ödeyebilirsiniz.
  • KDV (TAX) , Amerikada bunu genelde pazaryerleri toplayıp devlete ödüyor. Örnek; 10$ sattığınız bir ürün ödeme sayfasında müşterinin eyaletine göre %0-%15 arası KDV (TAX) ilave edilir. Bu size hiç gelmez; Amazon toplar ve ilgili eyalete öder.
  • Siparişi ile alakalı, görmek istediğiniz nedir? E-ticaret erbabının ürünü, açık yerlerde öyle kolay kolay ürün filan paylaşılmaz