Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternet sorunu
su sorunu
böcek sorunu (akrep vs)
Ulaşım sorunu (aradığınız şeyi köyde bulma veya kargo gelmesi vs)
Sorunları olmasa mükemmel bir şey ama internetten iş yapan birisi için hayati sorunları var
İnternet sorunu da altyapı ile ilgili ama size şöyle bir taktik vereyim. Bölgede uzun zamandır yaşayn insanların kullandığı firmayı sorun, ben çok araştırdım, türk telekomdan memmundu herkes. Benim olduğum yerde genel olarak hiç sevilmeyen bu firma mükemmel performans veriyor.
kadirpas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende sessizlikten nefret ediyorum çıkmazda hissettiriyor beni pandemide sokağa çıkma yasağı sessizliğinde panik atak geçirmeye başladım hala antidepresan kullanıyorum 😂
Sosyal insanlar için genelde kötü oluyor maalesef evet.
AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklı konu üstad.
Maalesef öyle, apartman hayatı çok kötü, gürültüsü dayanılmaz. Ben hatırlıyorum üstümüzde manyak bir kadın oturuyordu. O haplarını içip içip triplere girer, sinir krizi geçirir uyutmazdı. 100 kere de polisi arasanız çözümü yok. Bu gürültü kirliliği berbat bir olay.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Misafir kabul ediyorsan gelebilirim
Ne zaman istersen
darkleans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okurken imrendim )
Kötü yanları daha çok gözüme batıyordu hocam ama işte arada şehirde yaşayan insanlar geliyor ve ben o zamanları hatırlıyorum, ciddi bir şükür sebebi doğuyor. Yaz zamanı klimayı bile sayılı açtık. Merkezde olsak en az yarım gün kapanmazdı. Serinliği ayrı bir iyi, kırsalda genelde fiyatlar uygun, 11 ilden birindeyseniz tam aksi de olabilir depreme daha dayanıklı olduğu için, siz bence bir bakının kiradaysanız ve iş sizinse