Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.Hediyeniz için içinde ayrıca teşekkür ederim.Fakat kabul edemem.
Lütfen kusura bakmayın,sizide kırmak istemiyorum.
Forumda çok fazla bilgi kirliliği var.Millet olarak her konuda bir yorumumuz ve fikrimiz var. Bilmesekte yorum yapmayı seviyoruz.

Bu yüzden bildiğim konularda, delillerle bilgi vermeye çalışıyorum. İnsanları yanlış yönlendirmek istemiyorum.
Size yazdıklarımda tamamen bilgim ve tecrübelerimdir. Attığım kazançların çok daha fazlalarınıda kazanıyorum. Bu yüzden boş yere para ve umutlarınızı kaybetmenizi istemediğim için yazdım.
Bu işin yapılabilir tarafı var.Ama dediğim gibi mantıklı hareket etmek gerekiyor.
Hocam ben aslında bedava iyilik yapmanıza şaşırdım . İyilik denen şey yok oldu gitti insanların içinde. Sırf o yazdığınız bilgiyi bile 500 liraya satmak isteyecek (belki e book ile) en az 10 adam sayarım sadece bu forumda 🫡
Sadece bir bankanın adını öğrenebilmek için 600 lira odeme yaptığımı bilirim forumdan bir arkadaşa.
Ama sizin yaptığınız hareket alışık olmadığım bir hareket. Çok güzel hareketler bunlar. Şapka çıkardım 🎩
Tekrar teşekkür ederim
- Biliyorum bir iyilik gelince bu kadar sevinmem abartı oldu ama gerçekten alışkın değilim 🫡🎉