Üç yıl sonra etiketlenmeyi rica ediyorum. Konuyu hatırlarsam ben hortlatıcam, ki şu an kodladım kafama.
1) Bundan üç yıl sonra evlenmiş ve karısıyla mutlu bir adam olarak görüyorum kendimi.
2) Hayalim uyurken para kazandığım sistemi kurmak.
3) Çizdiğim tabloyla şu an alakam yok. Bu durum çok üzücü.
4) Geleceği görebileceğim bir seçimim yok, henüz.
5) Tam bir keyif adamıyım, hayat nasıl yaşanır iyi bilirim. Bazen şartlar önüne engel olur..
3 yıl sonra çocuklarım ve hanım ile birlikte kendi işimizi online olarak yöneterek yuvamızda olmayı hayal ediyorum her erkeğin hayali..
Ölmezsem çok şey. Ölürsem olduğu kadar, elbet tabii herkes gibi hayaller ve de umutlar var ancak bunu ilan etmek, belki de durumu zıt duruma tabii yapabilir, bu netice de dile getirmiyorum, batıl inanç gibi bir şey. Ancak hedeflerini başkalarına dile getirdiğin de ve de gelecekte o başkası ile karşılaştığında ve hedeflerine ulaşamadığında o başkasının sana karşılık vereceği malum yanıt neticesinde kendini kötü hissedebilir, zaten ulaşamadığın hedeflerine belki de tamamen elveda diyebilirsin, kimi zaman hafif olarak nitelendirilen her ne ise devasa odaklı olabilir, ne olacağı bilinmez. Ben de kalsın.
Teşekkürler..
Umarım 3 yıl sonra her şey daha iyi şekilde olur ve bu konuda buluşuruz