srd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ben ilk uygulamamı o şekilde dökümantasyona uyarak erken yayınlamıştım, galiba bu sefer direkt üretime ondan gecikti. Amatörüm bu konuda acaba ne kadar daha sürer.
Console da Testing bölümünün altında Pre-Launch Report bölümü var orada Kırmızı bir uyarı çıkmıyorsa Productiona aldığınızda 3 gün de onaylanması gerekiyor sadece ilk yayınlamayı böyle yapmanız yeterli sonraki güncellemeleri direkt Production çıkarabilirsiniz.

Olumlu/Olumsuz en kötü 7 günde yanıt geldiğini biliyorum eğer 12 gündür inceleme bekliyor durumundaysa düzeltmeniz gereken bir sorun bekleniyor olabilir bunu da Internal Testing'e sokarak anlayabilirsiniz belirli cihazlarda apk test edip Play Store için uygunluğunu test etmeniz isteniyor. (Internal Testing de belirlenmiş 8 cihazda Console otomatik test gerçekleştiriyor)

En hızlı geçirme yolu bu aksi halde bir stability sorunu varsa çok geç yanıt geliyor incelemeden ve yeniden bir güncelleme yayınlamanız isteniyor zaman kaybı yaratıyor.

Pre Launch bölümünde Sarı uyarıların bir önemi yok fakat kırmızı bir uyarı varsa hangi cihazda uygulamanın çakıldığı yine uyarının içinde yazıyor onları kontrol etmeli ve düzeltmelisiniz