UmutYanardag34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parfümün etkisi büyüktür ama afrodizyak vs olayı yalan. Parfüm konusunda böyle şeylere inanma etme diyenlerde kesin saçma sapan parfüm kullanıyorlardır. Bakımlı ve güzel giyinen, güzel kokan erkekler her zaman ilgi çeker.

Bir kız tanıyordum muhabbet sohbet ederken sırf güzel koktuğu için iş yerindeki arkadaşıyla takılmış etmiş anladın. Diyorum kafan mı iyi falan çocukta yakışıklı falan değil. Kızın dediği bakımlı ve aşırı güzel kokuyordu baya etkilendim diyordu.

Özel sektörde bilgisayar işleri yaparken günde en az 10 yere giderdim. Giyime ve bakıma önem verirdim aşırı titiz biriyim hatta bazıları bu kadar titiz olmamdan rahatsız bile olur. Fakat güzel bir parfüm kullanırdım her gittiğim firma veya ev ortamında direk ne güzel kokuyorsun diye yanaşırlardı. Bir defasında bir kızla tanıştım bir şeyler içtik daha bir kaç saat oldu kız bile ne güzel kokuyorsun sen diyordu. Sonra parfümün ne erkek arkadaşımada alayım oda böyle koksun diyince masadan ayrılıp gitmiştim

Yani evet bakımlı olmak, güzel giyinmek ve güzel kokmak herkesi çekiyor. Fakat her parfüm herkeste aynı etkiyi vermez.
PM attım hocam özel mesajla
SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
onun babası paco rabanne 1 mıllıon parfum kullanıyordur bu enayi traş losyonu kokusu sanıyordur

575 ve 709 da iyi şu an sevgilim 575 e bayılıyor mesela.
Nerden alabilirim üstad ?
f9f9f9 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam etkilileri vardır muhakkak, ama piyasadakilerin çoğu çakma haberin olsun, bizzat bir reklam için görüşmeye gittiğimde, ne var bunun içinde diye sormuştum, adam açıkça su diye cevap vermişti gülerek, biraz parfüm katıp yolluyoruz işte demişti. neredeyse 3-4bin m3 alanda 30-40 çalışanla adam herşeyin çakmasını satıyordu, kargo firması bile depoya elaman ve pc koymuş kayıtları ordan yaptırıyordu. parfümden şampuana, kahveden çaya, ayakkabıdan formaya ne ararsan vardı hepsi de büyük markalar. Mekanı görünce kaçtım, dedim reklamı çıkıp başıma iş almıyım.
Değerli bilgiler için teşekkürler üstad