chemochan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 dairelik apartmanda neden 2 arabalık otopark var
vido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
otopark yaptırında allah rızası için diğer insanlarda yararlansın. bu nasıl bencilce bi yaklaşımdır
chemochan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proje şu şekilde
her katta 4 daire 50m2 1+1 evler
3.katında 2 daire yapıp 200mt2 yaptırıyordur
konu baya komedi
Arkadaşlar konuyu çoluk çocuk muhabbetine çevirmeyin. Bilgisi olmayan boşta konuşmasın lütfen. Yinede sizi kaale alıp cevap vereceğim.

1. Dairelerin hepsi 90 m2 ki dediğin gibi bir kat 50 bir kat 100 öyle olmuyor o işler.
2. Toprak benim, para benim, keyif benim, dairelerde benim. Babamın 1 aracı benim 1 aracım var. Şu anda 2 arabanın sığdığı bir otopark alanımız var bunda da öyle olacak proje gereği belediye buna müsade ediyor ve kullanım alanından maalesef ki en fazla bu kadar yer kalıyor. 2 arabada bile o girdi ben çıktım, ben çıktım o girdi. Ben gece çıkıcam o sabah erken gelecek vs. çok fazla uğraştırıyor. Birde 10 araç olduğunu düşünün herkes bir birine girecek. Ben giricem o çıkacak ben koyarım hayır ben. 2 gün sen koydun 2 gün ben. Önde benim aracım dursun hayır benim duracak vs. Vs. İçinde bulunmadığınız durumları anlamanız biraz zor olabilir. Lütfen gereksiz konuşmaktan hayatınız boyunca kaçının. Sizleri seviyorum.