tugay_10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
KYK yurdunda ki oda arkadaşlarına bağlı bir durumda aslında. Ortamın güzelse 4 yıl geçer sonra gider o ortamı geri ararsın
ama tam tersine kötüyse de en kötü dönemlerimi geçirtebilir %50 ihtimal 😅

emreokat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başta ön yargılı gitmiştim gidince oda arkadaşları ve ortamın güzel olduğunu görünce hemen adapte oldum yemekleri konusunda çekiniyordum ama yurt iyi genel olarak birazda şans ve torpil meselesi kötü yurt tipi gelince gsb den birileri ile görüşüp değişenler var
Umarım bana da güzel bir yer denk gelir hocam. Torpil artık günümüzün normallerinden zaten haklısınız o konuda.

beetle_juice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk yıl kalınır sonraki sene sınıftan yada yurttan kafa dengi 4-6 arkadaşla eve çıkılır (çift sayı olması önemli)
çift sayı olmazsa illaki bir kişi dışlanıyor galiba 😂 klasik durum.

kyk nın faydalarını düşün ortamı sosyalliği eğlencesi kavgası hepsi farklı bir hatıra. şimdi düşünüyorum da duştan çıkıp giyinecekken bornoz ile kavgayı kykdan başka yerde izleyemezsın. hatta kyk da kız arkadaş bulup evlenenler var bknz: ben
anladım hocam teşekkürler cevabınız için 😊

blood_eagle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 yıl muğla kyk da kaldım. 4 kişilik oda da yataklarımız ranza tipiydi. şu an imkanlar daha iyi sanırım. internetimiz bile yoktu son zamanlarda gelmişti o da zar zor çekiyordu. ama o da arkadaşlarım genelde anlayışlı ve iyi insanlardı. bu biraz da şans oluyor sanırım ve karşılıklı anlayış. eğer aynı sınıftan veya bölümden arkadaşlarınız var ise daha iyi oluyor.
tek isteğim yurdumdaki yatakların ranza olması hocam bu kötü bi şey mi bilmiyorum ama bence daha iyi gibi?

KOCABAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim askerde 15 ayım geçtiyse, yurtta hayli hayli geçer diye düşünüyorum
😂
Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçer tabi ya illaki evinin konforuny hiçbir yerde bulamazsın ama 1 aya kalmaz alışırsın merak etme
anladım teşekkürler cevabınız içinn 😊

AOA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öyle bir geçiyor ki 40 yıl bile yaşarım. Tabiki oda arkadaşların iyi olması lazım
arkadaş konusunda şanssızım umarım orda iyi arkadaşlara denk gelirim.

omer0798 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru oda arkadaşları bulunduğu zaman akıp gidiyor yemekler dışında Tek sorunu giriş çıkış saati saçmalığı var erkek yurtlarında çok sıkıntı olmuyor ama kız yurtları erkek yurtlarına göre biraz daha sıkıntı. Giriş çıkış saatlerine vb. dikkat ediyorlar sıkıntı yaratıyorlar. Benim olduğum şehirde (Muğla) bu şekilde.
giriş çıkış saatleri benim için çok sıkıntı olmaz fakat yemeklerden çekiniyorum 😶