Başımda aynı dert var.
1 Senedir hem apartman yöneticisi hem ev sahibim olan kişi sağlam zam yaptı kiram 2700dü 3700 olacaktı hatta ben konuşup 6-7-8 gibi yapabiliriz diye düşünüyordum adam 25.000 tl olarak kirayı bildirdi.
25.000 evet yanlış duymadın.
Çevredeki tüm ev sahipleri ve apartmandaki vs toplanıp tüm kiracıları çıkarttılar veya kavga ettiler, artık belediyeden gelen bilirkişi ekibi çevrede ucuz kira olmadığını söylüyor mahkemelerde. Yani iyi oyun oynuyor bu ev sahipleri.
Üstelik avukatı ile birlikte 5 sene dolduğu için bana çevre evlerdekilerin kiralarına bakılsın gibi bir yazı göndermiş hem ev kirasına zam için mahkeme açmış hemde evi boşalttırmak için ev boşalana kadar olan tarihteki 25.000tl olan kira eğer onaylanır ve ben 1 sene sonra evi boşaltırsam 300.000 tl borçlu çıkacakmışım avukat ücretleri ve faizler hariç....
Kendi beni tehdit ettiği için şikayet etmiştim 5 sene ceza almıştı ama daha önceden suç işlemediği için yatmamıştı, şimdi yine şikayet edeceğim %25in üzerinde zam yapıyor diye %1000 gibi bir zam oranı var tutuklanırsa yine yazarım buraya ama kanunun çıkmasını bekliyorum.
Üstelik bey efendi apartman yöneticisi olduğu için apartman whatsapp grubundan bizi attı, ara sıra suyumuzu filan kesiyor vanayla filan oynuyor tabi yakalayamıyorum.
Mahkememin birisi ocak sonu diğeri şubat sonu bekleyip göreceğiz bakalım.