fratkuru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 5 senedir kripto piyasasındayım. Şimdiye kadar bir çok strateji, eğitim, indikatör denedim. Ancak hiç biri işe yaramıyor tamamen para ve zaman kaybı. Ayrıca YouTube sözde traderları da insanlara hayal satmaktan ve katıl aboneliğine teşvik etmek başka hiç bir şey yapmıyor. Bir çoğu gerçekte kullandığı strateji ve yöntemleri paylaşmıyor bile.
fratkuru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Hal böyle olunca ben de derin bir araştırmaya girdim hiç bir yerde olmayan basit ama etkili ve en önemlisi kazanç garantili bir sistem strateji oluşturdum. Bu strateji tamamen ücretsiz araçlarla kaldıraçlı piyasada ufak risklerle istikrarlı şekilde kazandırıyor. Sistemi IQ'su tek haneli olan biri bile anlayıp kullanabilir.

Benim burada asıl fikir almak istediğim, stratejiyi komplike bir sistem haline getirip yazılımla aylık abonelik satmak mı? Yoksa eğitim içeriği hazırlayıp o şekilde sunmak mı?

Tüm stratejiyi Binance üzerinden kazanç kanıtlı şekilde göstereceğim. Kazanıyorsam neden böyle bir şey yapıyoruma gelecek olursam. Çok risk almayı sevmediğimden 150 dolar ile günde 20-30 dolar kar alıyorum. Genel bakınca pasif gelir diye düşünebilirsiniz. O yüzden bunun içeriğini yapmak bana göre mantıklı geliyor.

Çok risk alıp işlem yapmayı da düşünüyorum. Belki de öyle bir şey yaparım ve hiç piyasaya vermem stratejiyi. Emin olduğum tek şey YouTube üzerinde katıl abonesi olup takip ettiğiniz insanlardan alamadığınız faydanın mislini bu sistemle alacak olmanız.

Tebrik ederim gerçekten başarılı çünkü; adam açık açık yazmış küçük işlem yapıyorum bende küçük kazanıyorum. Normalde bu tarz eğitim paketleri,üyelikleri 3 ayda 2 milyar dolar kazandıran e book sadece 99.9tl'den satışta olarak önümüze geldiği için insanlar şaşırabilir ama iyi düşünmüşsün hocam. Bence üyelik satman daha iyi e book yerine.