Buldu Arkadasım sen bildiğini okumaya devam edebilirsin, benim yapmadığım birşeyi yaptı die genelden millete karalama yaparsan bendeki yazışmaları gerekli site yöneticilerine gönderirim onlar karar verir, madem çaldığımı düşünüyosun ya eklentinin yedeklendiğine dair tek bir şey varsa buyur belgele seninle yazışmalarda belli ben sana kendimi kanıtlama gereği duymuyorum çünkü sen seninle iş yapmayan insanları karalayarak olmayan bir şeyi oldu die göstererek bişeyler elde etmek istiyorsun. Senin yapı karakterin belli arkadaşım senden anlaşma yapılmadığı için insanlara çamur atmayı meziyet sanan birisin o yüzden ALLAH ıslah etsin ne diyebilirimki başka, daha öncesindede belirttiğim gibi ben senin eklentini yedeklemeyi bırak öyle bir düşüncesine bile girmeyi tenezzül dahi etmem arkadasım, eklentin senin olsun kurduğun yerde aynı şekilde duruyor kurduğun gibi kaldırabilirsin, Buldu arkadaşla çalışanlar eminim artık iş yaptırırken iyice düşünüp tartıp ona göre hizmet alır, ben kendisine hiç bir şey demiyorum bu saatten sora istediği gibi olmayan bir şeyi oldu gibi göstererek karalamaya devam etsin kendisinede zaten bu yakışır.