Kurumsal pluslandık diye konu açmak mutluluğunu r10 ile paylaşmaktır. Ben burdan kazandığımla buradaki en yüksek üyeliği alabiliyorsam ekmek yediğim yere ekmek kazandırabiliyorsam bu benim için mutluluktur. Burda günde onlarca kişi birbiriyle mutluluklarını paylaşıyor ama kurumsal pluslandık diye konu açıp mutluluğunu paylaşan kişiler hedef oluyor.
Kurumsallık kurumsal üyelikle olmaz elbette.
Ha 15 yıllık üye karşısındakiyle insan gibi konuşmasını bilmiyor ha kurumsal alan kendini kurumsal sanıyor. İkisi de aynı şey.
Bana göre kurumsallık müşteri ile iletişimdir.
Müşterisine "kanka, reis" vs diyenler de var kurumsal bir dille ilgilenen tüm sorusuna yanıt verenler de var.
Bu platformdan kazandığımla kurumsal plus üyelik aldığımda sevincimle mutluluğumu paylaşmak kurumsal olmadığımız anlamına gelmez. Tonla vergi ödüyoruz işimize değer verip yüksek ücretli üyelikler alıyoruz. Sadece kurumsal pluslandık diye konu açtığımız için mi kurumsal olmuyoruz?
Sözüm size değil. Ancak burda birisi burdan kazandığıyla araba almış herkese teşekkür etmek için aldığı arabanın resmini koyan birisi de görgüsüz oluyor bu durumda. Mutluluklarını paylaşan insanlara saldırmak hoş bir davranış değil.