Herkese Merhaba,
3 Adet British Shorthair yavrumuz var. Sütten kesildiler sahiplendirmek istiyoruz.
2 Erkek 1 Dişi olmak üzere 3 Yavru Sahiplenecek kişi 1 tanesini sahiplenebilir.

Şartlar:
Yavruların arada bir fotoğrafı istenilecek Sahiplenip satışını yapan kişi hakkında suç duyurusunda bulunup gerekli işlemler başlatılacaktır.
Sahiplenecek kişiden hiç bir ücret talep edilmeyecektir. Tek talep sokak hayvanları için Mama ( bütçeniz hangisine yetiyorsa onu alabilirsiniz veya engelli bir hayvan için yürüteç olabilir.

Adres:
Şişli/İstanbul

Bilgilendirme:
İlk defa kedi sahiplenecekler için kısa bir bilgi vermek istiyorum. Buna göre aklınızda fikir olsun.
Kedi bakmak her ne kadar Köpeğe göre çok kolay olsa da zor yanları var.
Birincisi kediler ilgi ister tekir gibi sürekli oyuncu değiller ama sevilmek istiyorlar.
İkincisi artan fiyatlarla birlikte kedi bakımı standartın üstünde bir bütçe gerektirir. örneğin ucuz bir mama kullanırsanız kediniz büyük ihtimalle ishal, kusma gibi hareketler sergiler bu da veteriner masrafı çıkartır. Bunun için mama konusunda seçici olmalısınız ben Royal Canin kullanıyorum. Şu an 6 kedi besliyorum ama normal şartlarda 2 kedim var ve haftalık min. 2.000TL gideri oluyor (Veteriner bakımı dahil)
Tek ricam Hayvana bir eşya gözüyle bakan, hediye için sahiplenmek isteyenler hiç boşuna yazmasın. Maddi durumuna güvenen, ve manevi olarak ilgi gösterebilecek kişiler sahiplenebilir aşağıda yavruların fotoğraflarını ekliyorum.

Herkese iyi forumlar.

Telegram: @mebularts