Arkadaş ile gerekli görüşmede eklentinin kendisi için uygun olduğu söylemiştir eklentinin kurulumu sonrası direk yedeği alnmış olup eklenti ayarı yapılana kadar kendisi yazmıştır madem eklenti uymuyor diye birşey demedi madem öyle olsa ayarları herşeyi yaptırıp test edene kadar diyebilirdi arkadaş ben yakışmayacak hiç bir ifadede bulunmadım madem sistemi başkasından aldığını iddiaa ettiğini söylüyor kime gösterilse gösterilsin aynı firmanın en son sürümü olan modüldür işlemi yaptırana kadar yazan arkadaşımız iş bitimi sonrası yazmaktan kaçmıştır sitede aktif olup ben konusuna yazana kadar cevap vermeyen arkadaşımız konusuna yazınca hemen yazdı modülün yüklenen sistemi yedeği alınarak sonramı uymadığı anlaşılmış neyse ben parasında olmadım hiç bir zaman ama saygısızlık misali bir teşekkür bile edilmeden kaybolması gerçekten üzücü arkadaş ile ticaret yapacaklar bence net olarak birdaha düşünsün çünkü yok olmadı dediği olayda yedek alınması gülünç neyse hayırlısı olsun işini görüp cevap verilmememsi gerçekten büyük saygısızlık ben birdaha zaten bu tür insanlara ve arkadaşa ne bir iş ederim ne bir sorunu olursa yazarsa cevap vermem birde demiş kötü yorum yapmış diye ben neyse onu söyledim farklı birşey yok herkese hayırlı işler dilerim yolunda a.ş