Değerli arkadaşlar, öncelikle lütfen
doktora git, buradan öğrenilecek şey değil. Gibi yorumlar yapmayın, şuan yurtdışındayım. Doktora iki kez gittim kendimi anlatamadım. Ayrıca buradaki sağlık sistemi Türkiye'deki gibi değil her şey için yüksek ücretler ödeniyor öyle bir bütçem yok.
Epilepsi hastası olanlar, doktorluk okuyanlar veya doktor olanlar

belki bir destek olabilir diye konu açmak istedim.
Henüz tam teşhis konulmamış olsa da %99 Epilepsiyim. Şuana dek 4 kez kriz geçirdim. Evde tek başıma yaşıyorum, kriz geçirdiğimi sabah uyandığımda farkediyorum. Yatağım kan oluyor dilimi kestiğim için, konuşamıyorum ve HER ZAMAN Sağ Kolum omzumdan itibaren aşırı ağrıyor. Tahminimce kriz geçirirken sağ kolumun üzerine uzandığım için üzerinde zıplıyorum. Ama anlamadığım nasıl oluyorda hiç sol koluma denk gelmiyor. İlk sefer oldu, sonra 3-4 hafta geçmesine rağmen bu ağrı AZALDI. ama bitmedi, sonra bir kez daha oldu. Bu kez çok daha fazla ağrıdı. Sonra biraz azaldı bu ağrı yine. Aradan TAM OLARAK Bir hafta geçti (Dün sabah) ve yine aynısı oldu, bu kez de yine çok aşırı derecede ağrıdı. Ama öyle bir ağrı değil, sıfır hareket. Çıktığından vb şüphelenmiyordum ama aklıma geldi, her bu olay olduğunda böyle kolumu hareket ettirirken 2-3 kez içeriden kırt kırt sesi geliyor, yani anlatmam gerekirse sanki kemik yerine oturuyor sonra biraz hareket edince geri çıkıyor gibi. Kemik yerine oturmuş gibi bir ses gelince ağrı bayağı azalıyor sonra tekrar kırt ediyor içeride bir şey hareket ediyor tekrar ağrı başlıyor. Sağ omzuma dışarıdan dokunamıyorum bile, dışarıdan dokunduğumda da aşırı ağrıyor. Omuzdan dirseğime kadar ağrı var. Ve şöyle bir durum var sanki kolum limitteymiş gibi, örneğin kolunuzu belinize götürürsünüz artık daha fazla gitmediğini farkedersiniz ya. Benim kolum normal pozisyondayken öyle oluyor. Daha fazla hareket etmiyor, belki rahatlar diye diğer kolumla hafiften ittirip açmaya çalışıyorum açılmıyor. Dün bu olay olduğunda bilgisayarın klavyesini bile kullanamıyordum ondan dolayı konu açamadım, bugün biraz daha azaldı. Bir-iki hafta sonra bayağı azalıyor ama kol tekrar eski haline gelmiyor. Öyle kolu tamamen havaya kaldıramıyoruz yarım kalkıyor.
Bu durumu daha önce yaşayan, doktora giden veya bilgili olanlar bi yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.