hocam acı olan artık senin benim de ağzım kokmaya başkıyor ufaktan. Evde 2 maaşlıyız artı şirket geliri var yemin ederim ahırdan bozma ev, tenekeden hallice araba alamıyorum. Sebze, mutfak vs dünya para olmuş artık gerçekten onlar gibi “bu ülkede fakir fukara yok” diye inanmaya başlıyorum.
Yani evet haklısın ama öyle raddeye geldim ki artık yok yani mücadele kalmadı istek kalmadı ya her hafta 2 halısaha maçım vardı bahçemde 2 köpeğim vardı güvenlik köpeği bunların bakımları özeldi hani masraflarından belim yıkıldı 5 yaşlarına geldiler vermek zorunda kaldım geçen sene sahiplendirdim tavuk fabrikasını koruyorlar nebiliyim arkadaşlar sürekli çağırıyorlar çaya kahveye batağa okeye artık onlarıda saldım gitmiyorum son 1 senedir hiç bir şey yapasım gelmiyor kız arkadaşım vardı 4 yıldır birlikte olduğum ayrıldık iş kendi işimiz aile işimiz var işletme üzerine ama onunda artık eskisi gibi kenara atma durumları kalmadı aldığını geri malzemeye yatırıyorsun elektrigi suyu dogalgazı bilmemnesi artık yoruldum usta sevdiğim bir kaç insan olmasa son vericem yani bitiricem filmi