InstaFly'ı VDS üzerinden kullanabilirsiniz ama Proxy ile kullanmanız gerekmektedir. VDS üzerinde programı kapatmadığınız sürece çalışmaya devam edecektir.
Firmalardan vds veya vps hizmeti almalısınız. Bazı firmalarda elektrik, internet gibi kesintiler oluyor. Kesinti olursa işlemleriniz durur. Bant genişliği, internet hızı, depolama alanı gibi özellikler sizin için önemsiz olacaktır. 4gb ramdan fazla bir hizmet alabilirsiniz. (tavsiyem 8gb ram)
Forumda bu hizmeti veren güzel firmalar bulunmakta. Zaten bu konuya da yazarlar. Aralarından aklınıza yatanı tercih edebilirsiniz. (Olumlu yorumunun çok olmasına dikkat edin.)
Vds veya vps üzerinden instafly çalıştıracaksanız proxy kullanmalısınız. Mobil proxy olursa daha iyi olur. İşletim sistemi olarak windows7-8-10da ekstra ücret olduğundan dolayı ücretsiz olan windows server sürümlerini kullanabilirsiniz. Ben daha önce kullandım sorun yaşamadım.
Herkese teşekkür ederim. O zaman bir VDS sunucu ve Proxy ihtiyacım bulunuyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlardan mesaj bekliyor olacağım.