SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ticaret bu dediğim gibi, herkes öyle yapıyor diye öyle yapmak zorunda değilsiniz, ben sizin duruma özel örnek vermedim o güvenilirdir siz değilsinizdir bilemem. ancak benim karşımda %90 güven veren bir profil varsa, takipçiyymiş oymuş buymuş işin ne oldugunun önemi yok, 10 kazancaksam cebimden 1 harcarım yani, dijitalde de böyledir ticarette de böyledir. ama güven vermiyor ise elbette harcamam.

yani burada bu işler böyle olur mantıgı dogru değil. ticarette risk-güven dengesi vardır, iki taraf riski de güveni de belirli dengelerde paylaşır
profile biri trader atmış d0landırıcı yazmış. bu adam için niye 600 tl para harcıyayım hocam.Kaldıki öyle 400-500 tl kar edebileceğim bir iş.Yani değmiyor inanın. zaten gerçekten organik takipçi isteyen birisi ücretini öder alır. 12k-13k lık adsense alıp sattım grup sattım profilimde mevcut. Güvenen önden ödemesini yapar hizmeti alır.Bende 600 tl için üyeliğimi harcamam.Daha öncede başıma geldi adama takipçi yolladım organik parasını ödemedi hatta zarar bile ettim o işten.