Hocam e-bay'in Türkiye varlığı yok, neden özellikle Türkiye?
İşin oluru zaten yurtdışı şirketi yurtdışı sunucusu.
yurtiçi varlıgı yok evet ama yurtdışı tüccara izin veriyor. Ona göre amerika dışı satıcı oldugun için ekstra 0.35 fee koyuyor. Sadece şirketim türkiyede diyosun. Gerekli evrakları şirket merkezini şirket sahibinin adresi eğer türkiye de yaşıyorsa onlarıda TR yaptigin zaman sorun olmuyor. Amerika LLC şirketim de var ama artık lokasyonu amerika seçerseniz kayıt esnasında ki banka hesabı ekleme olayını geçemiyosunuz önceden Mercury'i kabul ediyordu mesela şimdi etmiyor baya baya bir amerikan bankasında hesabın olmasını istiyor. Banka olayını hadi bir şekilde hallettin diyelim LLC şirketin Ein'i var illa ki onunla kayit oluyosun bu sefer bireysel sahibinden SSN istiyor hadi onu da hallettin şirket sahibinin ev adresi ile aslında kullanacagin residental ip veya vps'in şirket sahibinin ev adresine uzaklik durumuna kadar bakiyor botlar 100 km den fazla olmaması gerekiyor vs bir sürü permanent ban sebebi var. 2014'den beri calişiyordum bu şekilde TR şirketim sorunsuz olarak fakat son güncellemede patladik geçmiş item not deliveredleri de algoritmaya soktular hesabı patlattilar hepsinin sorunsuz ve zamanında çözülmesi bunu değiştirmedi millet ağliyor şuanda 10-15 yıllık hesapları kapatti geçti adamlar .