Türkiye'ye gelenlerin eğitim durumu ne ki sıradan kabin memuruyla Türkiye'ye gelen ne olduğu belirsiz insanı aynı tutuyorsun? Avrupada nitelikli genç nüfusa ihtiyaç var ve kabul ediyorlar. Türkiye'ye gelenlere bak birde. Çoğu ilkokul matematiği bile bilmez ama gel gör ki ellerini kollarını sallayarak ülkemizde yaşıyorlar. Türkçe 1 tane kelime bilmeyip T.C vatandaşlığı alan binlercesiyle doldu memleket. Bir şeylerin farkına varın artık.
Yahu Kabin memuru = İşisiz Yerde olsa esnaf lokantasında Garson Sizin orada meslek yada eğitim farklı bir şey mi ?
Plan şu:
Hollanda'ya gidecek 2-3 yıl zaten iltica süresi Bu arada devlet sana Villa'da bakıyor , Sonra iş bulamadım de işsizlik maaşı al yatttt hele birde sendikaya kapağı atarsan süper hayat
Şimdi gelelim arkadaşın ne kadar eğitimli olduğuna :
İltica için şart basittir Hayatın tehlikede olacak ,Ağır hapis cezası alacaksın Vs.
Uçan garsonsun yani bir güvenlik araştırması yapıldı Üstüne böyle bir Tw. Atıyorsun Evet AB ülkeleri salak yediler
Şimdi gerçekler:
Mülteci kampı=>5-6 ay => Yargılanma ve İade şimdi dahada kolaylaştı olay
Türkiye'de ben amelelik yapan Doktor mülteci gördüm. İlk zamanlar bağcılar tarafında yada Mültecilerin yoğun olduğu yerlerde Mültecilere hizmet veren kaçak hastaneler haberleri vardı Bakanlık göz açtırmıyordu.
Sonra ne oldu:
AB ile yapılan anlaşma ile 1 Okumuş eğitimli Mülteci verip 3 adet Kürt İranlı aldık

Hala devam ediyor Türkiye BM mülteci kabul merkezi