Yıl oldu 2023, hâlâ en büyük yalancılara (siyasetçilere) en ufak şeyde güveniyorsunuz. Bu adamların işi bu zaten, gündem değiştirmek.
Global bir yayın kuruluşunun Yunan, Ermeni lobisi(?) tarafından dize getirilmesine imkan yok. Netflix'e 10 Arap ülkesi baskı yaptı ama kimse gidip dizi falan yayından kaldırmadı. En basit örnek bu. 3 milyon bile olmayan dışa bağımlı Ermenistan kim ki ya?
O tarz bir şey olsa yine bizim ülkemizde yayınlardı, diğer pazarlara sunmazdı. Ortada yatırım var sonuçta mantıklı düşünün. Her habere inanmayın, altından başka bir şey çıkacak bence. Başta bende sizin gibi düşündüm ama linç kültürü kötü bir şey galeyana gelmeyin, bence Fox'dan para ödemeden izleyecek olmamız daha iyi olmuş. Ülkemizde daha fazla kişi izleyecek böylelikle, tutarsa yabancı platformlar çevirip yayınlar zaten.
hocam mantıklı yorumunuz için teşekkür ederim söyledikleriniz doğru, disney plus ı diğer platformlardan daha fazla seviyordum, hatta normalde para verip almam böyle şeyleri ama tek satın aldığım yer disney plustır, böyle bir konu var insanlar da kaynak olarak atacağım tweeti gösteriyor; ve bir çok tepki var çoğu haber sayfaları önde gelen isimler konuyu duyuruyor ve tepkiyi ilerletiyor, ben hemen saldırın asın kesin mantığını çok yanlış buluyorum bu bakış açısı her alanda tehlikelidir,
ama böyle bir şeyin olduğu kesin biz insanlar olarak ülkemizin değerine sahip çıktık ve tepki gösterdik ve onları açıklama yapmak zorunda bıraktırdık muhtemelen yarın yada öteki gün açıklama yapacaklardır, evet ne yazık ki işi zarar vermek olan kişiler hayatta her zaman dikkatleri başka yerlere çekerler genel anlamda söylüyorum

ama biz vatandaş olarak tepkimizi gösterdik, baktık böyle bir şey yok olmadığını da paylaşırız kullanmaya devam ederiz bahsi geçen konu ile alakalı hedef gösterilen tweet;
https://twitter.com/301arm/status/1686079048965898259