Arti... archive lerden yayinlanan tarihi kaynaklar belgeler oldu eskisi gibi gizli sakli bir tarih yok eskisi gibi isteyen bedava veya cok ucuz paralarla bu belgelere veya kaynaklara erisebiliyor bu belgeler sadece bizden yayinlanam degil diger devletlerdede mevcut zaten bizim gelin tarihcilerle tarihi birlikte arastiralim onerimizi yine red eden ermenilerdi cunku yalanlari ortaya cikacak o yuzden pek eskisi gibi gevezelikle insanlari kandirmak kolay degil bizim tabi bir seyler yapmamiz lazim ama yapmiyoruz vurdum duymaz davraniyoruz taa ki bicak kemige dayanincaya kadar umarim bu sefer yapariz ve hemen simdi bu geceden erkeni yok disneyi kapatsinlar bunu en cok ben isterim sevinirim sadece bunu degil diger hepsini... mesela
Nasilki sen ben veya biz bugun amerikada veya onlarin ulkesinde sattigin her urunun kurusuna kadar vergisini aliyorlarsa bizimde aynen almamiz lazim ama bunlari denetledigimiz bile yok bugun abd de vergisini vermedigin bir urunu satani yakaladilarmi gece evinden evin gerekirse kapisini kirip evinden alirlar Allah yaratti demezler senelerce hapiste surunur aynisini bizimde seffaf bir sekilde yapmamiz lazim ama hep temennilerde kaliyor once konusuyoruz sonra konustuklarimizi inkar ediyoruz bu sorunumuzda var bizim siyasilerimizde tabi .