Benim senin düşüncelerine saygım yok dostum.
Cumhuriyet ve Atatürk ile ilgili problemi olan adama ben saygı duymam.
Bu konuda ayrılıyoruz seninle.
Bir asker dostum şunu demişti, şu dünya da zor durum da, eşimi ve çocuklarımı emanet edebileceğim çok az insandan birisin...
Beni bunu duymak çok mutlu etti, insanları kazanmanın önemini kavramak zor iştir
Çok araştırmayı seven biriyim, herkesin düşüncelerine de saygım var, insan ikna edilebilirse düşünceler 1 günde değişir. Yeterki aklındaki sorular cevap bulsun, bizi de insan yapan budur, konuşur yeni fikirler öğrenir ve fikirler aşılarız. Ötelemek, düşmanlık yapmak yalnızlık ve bilgisizlik getirir. Düşmanlık etmekle olsaydı, dinler de yayılamazdı. Oysaki biz biliyoruz dinimize en çok hizmet edenler sonradan fikirleri değişip, dine katılanlar tarafından olmuştur. Örnek: Hz.Ömer, Peygamberi öldürmeye gitmiş biridir, şuan bu kadar büyük bir dini suçu hiç bir müslüman işlemedi. Sonra ise dünya da Adalet denince ilk akla gelen ismi olmuştur, hatta seçilerek demokrasi ile devlet başkanı olmuştur, demokrasiyi dünya oradan ilk örnekleri ile öğrenmiştir. Diğer Örnek: Hz. Halid Bin Velid, yine peygamberi öldürmek istedi, düşman ordusu komutanıydı. Fakat, dine girdiğin de, büyük fetihler yapan büyük bir komutan oldu, devleti büyütme şerefine nail oldu. O yüzden fikirlerle ötekileşmek, düşman olmak kaybettirir yarını bilemeyiz. Ben kimseyi düşüncesi için engelleyecek kadar cahil fikirli değilim o kanalı neden kendime kapatayım.