Son zamanlar da bazı satışlar yaptım ve aksilikler yaşadım açıkçası birisiyle konuşuyoruz profiline bakıyorum daha yeni üye olmuş bu üyeye mesela 98 k bot takipçili tumblr hesabı vermiştim salaklık ben de de olsun dedim eleman engelledi beni forumdan da ban yedi zaten sonrasında açık arttırma ile birisine birşey sattım profilinde ticaret sayısı 20 30du adam yarın ödeme yapacağım şu zaman ödeme yapacağım diye oyalayıp duruyor onun hakkında şikayet konusu açtım o da girmiyor foruma zaten. Bir başka üyeye thsfly lisansımı sattım bilgileri gönderin dedi gönderdim mesajı gördü çıkmış 2 3 gündür de yazmıyor hayır benim anlamadığım öyle yüksek miktarlarda değil bunlar bu insanlar gerçekten neden öyle birisinden birşey alıyorsanız neden ödemesini anında yapmak yerine insanı peşiniz de koşturursunuz ki. Birde bazı arkadaşlar var bunları hiç anlamıyorum adamla bir iş için anlaşma yapıyoruz bana şu kadar hesap ayarla diyor uğraşıyorum 7 8 saat hesapları düzenliyorum vs ertesi gün bana attığı mesaj vazgeçtim neden diyorum bana bu işi öğretseniz ölür müsünüz diyor gerçekten bazen insanları anlamakta çok zorlanıyorum artık birisiyle böyle normal bir iletişim kurunca bile mutlu oluyorum diyebilirim