1 yıldır adanada yaşıyorum. Yaş 27 olmuş. Ailemin değilde kendi bulduğum kişiyle olmak istiyorum. Çok şükür mesleğimde var, İlk kızla gelince tanıştım, biraz konuştuk. Tam sevgili olduğumuz günün 1 gün sonrasına kızın telefonuna mesaj geldi. Akşam görüşüyormuyuz aşkım içiyor muyuz diye. Hem aldatıyo hem alkol içtiğini ogün öğrendim. Aradan 3-4 ay geçti başkasıyla tanıştım. Evlenip boşanmış ve benden saklamış, 2-3 ay konuştuk öyle öğrendim tesadüfen.
Geçenlerdede birisiyle tanıştım. Kız kafa yapısı çok değişik dövme yaptırıcam dilimi dudağımı deldiricem diyor. Kafayı yicem ya bende şans yok ya da dönem çok değişmiş.
Bir tane doğru dürüst, ciddi düşünebileceğim, aile kurup evimi geçindirip mutlu yuvamı kuracağım kimse mi çıkmaz, anlamıyorum. Ailemin karşısına çıkarıp işte sevdiğim kız diyebileceğim kimse yok. Acaba bende mi sorun var? Mıknatıs gibi çekiyorum.
Adananın insanları arkadaş olarak adam gibi adam ama kızlarının %90 ı neden böyle anlamıyorum. %10 luk kısmı yer altında mı yaşıyor acaba
Kız arayışında değilim karşıma çıkan fırsatları değerlendireyim diyorum. Böyleleri çıkıyor