Herşeyi açık ve net belli iken, seni dolandırdı ise alacağın paranın üstüne kondu ise böyle demene hak verirdim.
Ama satış yapıyosun komisyonu çok şudur budur, hem siteyi büyütüyorsun işlevsel hale getiriyorsun hem de ceza yediğinde beter olsun diyosun. Bunun duyarla alakası yok, çok mantıksız düşünce...
beğenmesen de bir kazancın da var sonuçta diyince sen konuyu yanlış algılıyorsun. Trendyol madem pislik bulaşma olsun bitsin.
Hocam onu bile doğru okumamışsın ya inanılmazsın gerçekten zannediyorsun ki ceza yedim diye beddua ediyorum.. Ha kestikleri 25 TL'lik ceza da haklı olsalar yine diyeceğim haklısın.. O da hatalı bir karar tamamen trendyolun kendi sisteminin hatası yüzünden yaşanan bir saçmalıklar sinsilesi olayın benimle uzaktan yakından alakası yok aslında.. Sen bekliyorsun ki beraber çalıştığım ya da çalışmak zorunda olduğum her kese minnet duyayım niye duyayım kardeşim ortada bir ticaret var bu ticareti yürütüyor olmam memnun olduğum anlamına gelmez.. Ya da memnun olsam bile Trenyol'un çalışma sisteminin aptal ötesi olduğu gerçeğini de değiştirmez. Sen kullandığın tüm platformları ölümüne seviyor musun mesela?
Kaldı ki aldığı komisyon şu bu hiçbirine tek kelime de etmedim onu anlatmamın nedeni işlerin senin kafandaki gibi trendyol bizim tanrımız herşeyi ona borçluyuz şeklinde olmadığını anlatmaktı.. Bak mesela trendyol dışında hepsiburada ile de çalışıyorum ama onlardan memnunum onlar da aynı komisyonu alıyor aynı sistemle çalışıyor.. Demek ki arkada başka birşey var.. Bak sana konuyu attım bir kere daha atıyorum bir oku anlarsın trendyolda gram çalışma ahlakı olmadığını.. Buyur oku
https://www.r10.net/off-topic/373945...ar-zormus.html