her gün duş alıp ayaklarını fön makinesiyle kurula . bir kaç aya geçerler
Hocam youtube üzerinden birkaç video izledim ancak pek güven vermedi. Doktor eşliğinde olmadan nasıra bir işlem uygulamak büyütebilirmiş galiba bu riski almak istemiyorum açıkçası
Randevu ile ilgili durumu bende defalarca yaşadım. "Uygun randevu bulunamadı" uyarısını verince Talep Aç butonu çıkıyorsa eğer ona tıklayın. Buradan bir ihtimal birisi iptal ederse size bildirim gelecek ve 15 dakika içerisinde sizin alabilmeniz sağlanacak. Diğer türlü sadece kendi girdiğiniz vakitte denk getirirseniz randevu alabilirsiniz ki buda talep kısmına göre daha düşük bir ihtimal.
Hocam bu özelliği biliyorum ancak nedense artık talep aç butonu çıkmıyor sadece bu uyarıyı veriyor.
önce suriyelileri tedavi edelim kardeşim biz önemli değiliz. misafirperver olalım azıcık
Hocam gerçekten bu konuya değinmek istemiyorum. Zaten bu durum yüzünden yeterince zorluk çekiyoru(z)m içimden geçenleri söylersem süresiz ban yerim muhtemelen
Randevu talebi oluşturmayı deneyin. Randevuyu aldıktan sonra iptal eden çok oluyor. Birde ben ertesi güne randevu alacağım vakit sabah 4-8 arası belli aralıklarla bakıyordum. Randevularını iptal edenler oluyordu. Direkt alabiliyordum.
Hocam talep oluşturma özelliği gelmiyor. dediğiniz gibi birde sabah 4-8 arasıda ararım.
tavsiye için herkese tek tek teşekkür ediyorum.