Baran_Knt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar,
Yaklaşık 1,5 aydır ayağımda nasır var ve çok ağrı yapıyor. Bazen yürümekte bile zorluk çekiyorum. MHRS üzerinden randevu almaya çalışıyorum. "Uygun Kriterlere göre randevu bulunamadı" tarzında uyarı veriyor. 182 aradım. İlk aradığımda şuan bu poliklinik (Cildiye) için randevu veremiyoruz dediler. 2.Kez aradığımda bütün randevular dolu dediler. Gerçekten acı çekiyorum. Normalde yüzümde sivilce problemi vardı. Randevu bulamadığım için gitmiyordum günlük yaşantımı olumsuz etkilemediği için önemsemiyordum ancak nasır gerçekten beni olumsuz etkiliyor.

Ayrıca hastaneye gittiğimde bütün hastalar randevulu diyorlar ve tek bir doktordur ancak bakabiliyor tarzında şeyler söyleyip beni muayene etmiyorlar. Bu durumda ne yapabilirim? Ben ilçede yaşıyorum ilim ve bütün ilçelerindeki devlet hastanelerinde randevu yok. Bir fikri olan varsa yardımcı olabilecek biri varsa çok minnettar kalırım.

Not: Ayağımdakinin nasır olduğunu sağlık ocağına gittiğimde öğrendim başta bir içinde asit bulunan bir ilaç verdi doktor kullanmam için ancak kullanmam hiçbir şeyi değiştirmedi. Tekrar aynı sağlık ocağındaki doktora gittiğimde cildiyeye görünmen gerektiğini söyledi.
Randevu ile ilgili durumu bende defalarca yaşadım. "Uygun randevu bulunamadı" uyarısını verince Talep Aç butonu çıkıyorsa eğer ona tıklayın. Buradan bir ihtimal birisi iptal ederse size bildirim gelecek ve 15 dakika içerisinde sizin alabilmeniz sağlanacak. Diğer türlü sadece kendi girdiğiniz vakitte denk getirirseniz randevu alabilirsiniz ki buda talep kısmına göre daha düşük bir ihtimal.